avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. As dori sa stiu daca pana la declararea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. As dori sa stiu daca pana la declararea neconstitutionalitatii ...

Buna ziua.

As dori sa stiu daca pana la declararea neconstitutionalitatii articolului 155 alin 1 din Legea nr. 286/2009 prin DECIZIA nr. 297 din 26 aprilie 2018, mai exact pana in 25 iunie 2018, se aplica articolul 155 alin 1 din Legea nr. 286/2009?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

O ordonanta din 2017 prin care s-a dispus începerea urmäririi penale, este un act cu relevanța unora care întrerup cursul prescripției răspunderii penale? Marcel2017 Marcel2017 Buna ziua. In cazul unui dosar penal de malpraxis, termenul de prescripţie a răspunderii penale a inceput sa curga in decembrie 2015, iar ordonanta prin ... (vezi toată discuția)
Cand se aplica o decizie a ccr ? radu.radauti72 radu.radauti72 Prin Decizia pronunțată în ședința din 26 aprilie 2018, Curtea Constituțională, cu majoritate de voturi, a admis excepția de neconstituționalitate ... (vezi toată discuția)
Decizia nr. 297/2018 referitoare la admiterea excepției de neconstituționalitate a dispozițiilor art. 155 alin. (1) din codul penal radu.radauti72 radu.radauti72 Decizia nr. 297/2018 referitoare la admiterea excepției de neconstituționalitate a dispozițiilor art. 155 alin. (1) din Codul penal, a fost publicata în ... (vezi toată discuția)