avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arestul preventiv-drepturi,etc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arestul preventiv-drepturi,etc

Buna seara,am o mare problema.Prietenul meu cel mai bun a fost arestat si nu stiu cum sa fac sa il pot vizita,eventual sa ii dau un pachet ceva dar as dori sa il vizitez sa vb cu el sa ii mai alung din suparari,etc. A fost arestat preventiv pe 29 zile.Cum pot face sa intru la vizita la el ? Am voie sa il vizitez in arest preventiv daca nu sunt ruda de gradul 1 ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabor giobi , utilizator 09:40, 16 Martie 2018
Adresati o cerere.
Incercati.
Insa nu cred ca veti reusi deocamdata.
Miercuri se judeca recursul...sa incerc totusi maine dimineata sa ma duc sa depun o cerere la sediul de politie unde este arestat?
Sau de obicei cum se procedeaza ca ma gandesc ca daca este tinut in arest de ex 180 zile doar nu vor interzice vizite atata vreme.Multumesc
[ link extern ]
Prietenul dvs are dreptul la a primi vizite si pachete cu mancare, fructe , tigari , sucuri conform prevederilor legale! Cititi legea!
Succes!
B-)
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2010
MIHAI GRIGORE, Avocat
joynt2002 a scris:

Miercuri se judeca recursul...sa incerc totusi maine dimineata sa ma duc sa depun o cerere la sediul de politie unde este arestat?
Sau de obicei cum se procedeaza ca ma gandesc ca daca este tinut in arest de ex 180 zile doar nu vor interzice vizite atata vreme.Multumesc

Cererea dvs trebuie aprobata.
Ramane de vazut daca va fi primita cererea dvs.
E posibil sa se refuze sa o primeasca.
Un eventual refuz ar trebui motivat in scris! Verba volant ,scripta manent! Si poate fi reclamat un eventual abuz!B-)

Alte discuții în legătură

Arest preventiv timea82 timea82 Buna seara , as avea nevoie de niste informatii . Am aflat ca un vechi prieten este in arest preventiv de vreo 3-4 luni , nu stiu cum sa iau legatura cu el nu ... (vezi toată discuția)
Abuz al presedintei asociatiei Jenna1213 Jenna1213 Buna. Administratul blocului meu e si presedinta de asociatie. Am problema ca a obisnuit deja de 2 ori sa imi treaca imi plus cate o persoana la numarul de ... (vezi toată discuția)
Medic de familie nesolicitat andreeavaln andreeavaln Buna ziua, m-am trezit si eu cu mai putin de o luna in urma, inscrisa la un alt medic de familie decat cel solicitat de mine. Povestea sta in felul ... (vezi toată discuția)