avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Am un Pfa cod 9002; prestez pe baza contract ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Am un Pfa cod 9002; prestez pe baza contract (sonorizari).

Am un Pfa cod 9002.prestez activitati pe baza contract (sonorizari).S a intamplat ca fizic sa nu pot onora contractul.Pot imputernici pe fiul meu care locuieste la aceeasi adresa cu mine si sediul profesional sa se prezinte in locul meu (are pregatirea necesara fiind angajat la o firma in domeniu).multumesc
Ultima modificare: Duminică, 4 Februarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Sunt angajat cu carte de munca si vreau sa imi deschid intreprindere individuala - contributii? Shaloo Shaloo Buna ziua. Sunt angajat cu carte de munca la o firma si vreau sa imi deschid un II cod CAEN 9002 - activitati suport interpretare artistica (SONORIZARI). ... (vezi toată discuția)
Impozitarea cladirilor dupa noul cod fiscal cristianba cristianba Buna ziua, La completarea Declaratiei de impunere privind imozitul pe cladiri pt persoane fizice pt anul 2016, nu sunt sigur daca incadrez corect locuinta, ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pfa anamaria.lupu21 anamaria.lupu21 Buna ziua, detin un pfa pe numele meu in domeniul viticol dar nu ma ocup eu efectiv de el ci tatal meu si de curand mi-a cerut sa-i fac o imputernicire prin ... (vezi toată discuția)