avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot raporta bani facuti din copywriting acum la 17 ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot raporta bani facuti din copywriting acum la 17 odata ce implinesc 18 ani si deschid un PFA?

Salut! Am 17 ani si prestez servicii de copywriting.

Am deja 2 clienti care urmeaza sa imi plateasca serviciile si as dori sa stiu daca eu incasez acum banii prin stripe, pot raporta banii la anaf odata ce implinesc 18 ani si imi deschid un PFA?

Daca da, de ce lucruri ar trebui sa tin cont si de ce probleme as putea da? (Daca sunt)

Trebuie mentionat ca nu o fac sub o platforma ca Upwork sau Fiverr, contactez personal potentialii clienti!

Nu am alta optiune decat sa imi deschid eu un PFA sau SRL odata ce sunt major!

Alte discuții în legătură

Pot raporta bani facuti din copywriting acum la 17 ani cand implinesc 18 ani? Farcas Matei-Tudor Farcas Matei-Tudor Salut! Am 17 ani si prestez servicii de copywriting. Am deja 2 clienti care urmeaza sa imi plateasca serviciile si as dori sa stiu daca eu incasez acum ... (vezi toată discuția)
Fac site-uri web pentru diverși clienți (persoane fizice) pe platforme de freelancing AmDoar_20deani AmDoar_20deani Bună! Am început recent să fac site-uri web pentru diverși clienți (persoane fizice) pe platforme de freelancing (Fiverr, Upwork). După primul produs ... (vezi toată discuția)
Contabilitate upwork - platforma freelance online icatalin94 icatalin94 Salutare! Detin un PFA sistem real si ocazional prestez servicii de dezvoltare software pe o platforma online denumita Upwork. Platforma faciliteaza ... (vezi toată discuția)