avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare cabinet psihologic afectată de cazierul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare cabinet psihologic afectată de cazierul fiscal?

Buna ziua. Am o nelămurire, sper sa ma puteți ajuta.
In trecut, am avut un SRL din cauza căruia am cazier fiscal ( sancțiuni de plata). Infiintarea unui cabinet psihologic este afectată de cazierul fiscal pe persoana fizica? Adică, ar trebui sa astept 5 ani pana la ștergerea faptelor din cazier ca sa pot înființa cabinetul?
Va mulțumesc,
Ultima modificare: Duminică, 4 Februarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Care sunt conditiile infiintarii unui cabinet psihologic eu_iz@ eu_iz@ Ce influenta are cazierul fiscal(pe CNP) in cazul unei societati care a fost radiata in iulie 2011,iar cei de la fisc au trimis instiintarea in martie 2012. ... (vezi toată discuția)
Anulare cazier fiscal florin1108 florin1108 Buna ziua. In 2008 am infiintat o firma care nu a avut niciun fel de activitate. Din cauza faptului ca nu am depus declaratiile periodice,in 2009 firma a fost ... (vezi toată discuția)
Pot reinfiinta pfa cu acelasi obiect de activitate? Talida Covaci Talida Covaci Daca PFA a fost radiat din oficiu pentru neschimbarea Codului CAEN, poate fi reinfiintat cu acelasi obiect de activitate? De asemenea, as dori sa stiu, daca ... (vezi toată discuția)