avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contor Enel cu interventie neautorizata. Am urmatoarea ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contor Enel cu interventie neautorizata. Am urmatoarea situatie, ...

Contor Enel cu interventie neautorizata. Am urmatoarea situatie, am cumparat o proprietate si am transferat contractul de furnizare electricitate ulterior cumpararii. Dupa 10 ani vine Enel sa schimbe contorul (care e din 2005, eu am contract din 2014) si spune ca mecanismul este modificat, prin urmare consumul facturat este eronat. M-ar interesa sa stiu care erau obligatiile Enel Distributie. De ce nu au verificat contorul, daca trebuiau facuta remetrologizare(sunt totusi 19 ani). Mentionez ca contorul avea sigilii si accesul a fost permis la contor pentru citire sau alte operatiuni. Motivul intrebarii este sa gasesc o cale sa platesc o suma corecta, aparent ei nu au facut nimic si vor o recalculare dupa niste criterii care le consider nerezonabile. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Litigiu societate furnizare energie electric raducris77 raducris77 Buna ziua. In luna mai a.c. am fost notificat de catre operatorul de distributie a energiei electrice din jud. Ilfov ca in sarcina mea au stabilit un debit de ... (vezi toată discuția)
Recalculare consum enel Universul_tau Universul_tau Buna seara, Am si eu o problema cu cei de la Enel si din pacate nu stiu ce solutie juridica am. Speta este urmatoarea: Am incheiat ... (vezi toată discuția)
Contor electric defect stefanzanfir stefanzanfir cei de la electrica mi-au verificat contorul electic si au ajuns la concluzia ca inregistreaza mai putin decat era normal. Sigilile erau puse dar au spus ca in ... (vezi toată discuția)