avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Vă rog respectuos să mă ajutați cu un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Vă rog respectuos să mă ajutați cu un sfat. Sunt ...

Bună ziua.
Vă rog respectuos să mă ajutați cu un sfat.
Sunt cetățean român.
Am dobândit permisul în Ucraina pe vremea când lucram acolo. Cu începerea războiului am plecat în România.
Aș vrea să preschimb permisul, am făcut demersuri la DRPCIV, la amabasada. La permise îmi spune ca am nevoie de un document din Ucraina care sa ateste faptul ca dețin acel permis. Fără acea dovada nu pot să il preschimb. Dat fiind situația cu războiul totul e în aer.
Cei de la ambasadă îmi spun să aștept însă a trecut 1 an de când mă chinui să rezolv această situație.
Îndrumați mă va rog cum ar trebui să procedez.

Alte discuții în legătură

Permis auto spaniol expirat si pierdut in romania marius.cosmin marius.cosmin Buna ziua.Am obtinut permisul in 2001 in romania ,iar in anul 2011 (cand expira) eram in spania la munca. Am preschimbat permisul acolo.Anul trecut am ajuns in ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere strain - preschimbare - CatalinF CatalinF Buna, Am dobandit permisul de conducere in Italia in perioada in care locuiam acolo, acum vreau sa il preschimb in unul Romanesc, doar ca de vreo 3 luni ... (vezi toată discuția)
Permis anulat uk André Co André Co Permis anulat UK Buna ziua , la 19 ani am făcut școala de șoferi in România iar ulterior am plecat in uk , după ceva vreme mi am schimbat permisul ... (vezi toată discuția)