avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Bună ziua, As dori sa stiu daca la un PFA care are 2 ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Bună ziua, As dori sa stiu daca la un PFA care are 2 coduri ...

Bună ziua,
As dori sa stiu daca la un PFA care are 2 coduri CAEN și anume (9602 coafura și alte activități de infrum
si 4791 comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet) pot adăuga și Codul CAEN 6622 Activități ale agenților si broker-ilor de asigurări. Această clasă include: activități ale agenților și brokerilor de asigurări (intermediarilor de asigurări) în vânzarea, negocierea sau solicitarea de anuități și polițe de asigurare și reasigurare.
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Ce tip de impozit platesc la cod caen 6622 geostel geostel Buna ziua Am urmatoarea intrebare : Firmele care obtin comisioane din asigurari si cele cu cod caen 6622 (Activităţi ale agenţilor şi brokerilor de ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare aparatura cosmetica WEO WEO De ce cod CAEN este nevoie pentru a vinde catre persoane juridice sau PFA aparatura cosmetica (provenita din achizitie intracomunitara sau import sau furnizor ... (vezi toată discuția)