avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Exista lege ptr asa ceva?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Exista lege ptr asa ceva?

Sotul meu a avut O relatie extraconjugala timp de 2 ani cu O femeie maritata si ea, acum 1 an sotul ei mi-a trimis O inregistrare vocala in care efectiv se aude ce vb despre "relatia" lor si te me sexuale si se aude si cum fac sex (locuiau in chirie in Anglia toti 3 , ea cu sotul ei si sotul meu in aceasi casa) ! Eu banuiam de cand am vazut-o umbland mai mult dezbracata pe langa el cand barbatul ei nu era acasa, iar eu vorbeam cu sotul pe messenger si ea probabil fiind deranjata se "fofila" sa ma provoace pe mine ptr ca probabil stia ca O sa inteleg ce se intampla(eu fiind in Romania) 2 ani au trecut in care el a venit de 2 ori sa isi vada copiii, bani trimitea cu taraita ca ii manca pe toti ea! Si nu e doar a zice, ii manca ea, am extrase band are in care el vira in control ei aproape tot salariul! Intrebarea mea este, desi un pic ciudata, daca pot cere in instanta bani ce i-a man cat cu ea, avand in vedere ca, cu dovezi el cheltuia bani ptr intretinerea copiilor cu ea! Am km de transferuri bancare si mesaje intre ei in care vorbesc despre intalnirile, amantlacul si chiar si bani, cum sa ascunda de mine si sotul ei conturile bancare in care el ii vira!
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inainte de toate, incercati sa purtati o discutie cu sotul dumneavoastra. Amintiti-i ca nevoile copiilor sunt prioritare si acestea au crescut, stabiliti, de comun acord, o suma lunara pe care acesta sa o trimita copiilor. In cazul in care nici in urma discutiei purtate nu ajungeti la un acord, va puteti adresa instantei in vederea stabilirii obligatiei de intretinere, a modului de executare, a cuantumului datorat de fiecare parinte. Puteti folosi dovezile pe care le aveti pentru a demonstra care sunt veniturile lui reale, cat si faptul exista rea-credinta in ceea ce priveste indeplinirea obligatiei de intretinere fata de copii.
Ultima modificare: Duminică, 18 Februarie 2024
Andreea Stancu, Avocat
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți divorța oricând chiar fără a folosi înregistrarea respectiva ,motive se găsesc.Ce doriți dvs cu recuperarea banilor presupus cheltuiți cu amanta nu se poate ...
Cred ca singura cale de rezolvare a problemei este din pacate divortul si partajul. Sumele cheltuite cu ispita nu cred ca vor putea fi recuperate. Totusi aveti viata in fata. Succes!
Daca nu doriti sa divortati (din motive stiute doar de dumneavoastra), se poate cere pensie alimentara (chiar daca sunteti casatoriti) si puneti si dovezile . Si aveti liniste...
a terminat cu femeia aia ? ce scrie in motivul transferului , daca scrie ceva. Cat a trecut de la transfer ?

Alte discuții în legătură

Plata pensiei de întreținere. cum pot fi sigur că banii sunt folosiți strict în interesul copiilor? familistu familistu Buna seara, Proaspăt divorțat si deja probleme cu fosta sotie. Nu are serviciu, nici intentia din cate se pare dar in schimb pune problema la plata ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am venit în anglia cu fetița de aproape 4 ani ... Florentina Maira Florentina Maira Bună seara. Am venit în Anglia cu fetița de aproape 4 ani desi știa soțul că voi veni nea lăsat pe stradă el predând casa și a plecat cu amanta care ... (vezi toată discuția)
Soțul meu mă înșală. cum pot acționa în cazul divorțului dacă reușesc să obțin dovezi? Anaaa123 Anaaa123 Numele meu este paula și povestea mea este așa practic Prostituția practic când am început relația cu actualul meu soț el sa zicem nu știa ulterior a ... (vezi toată discuția)