avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am o problema care mi s-a ivit acuma in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am o problema care mi s-a ivit acuma in legatura cu ...

Buna ziua, am o problema care mi s-a ivit acuma in legatura cu o mica Parcela spatiu verde langa terenul meu. Noi avem ultima parcela iar dupa noi este o fasie ingusta de 4 m latime spatiu verde care este teren privat, este al celui care a vandut toate terenurile si fix acea bucata a ramas probabil iar bucata de spatiu verde este fix langa un canal al celor de la ANIF (apele Romane)… Noi mereu intretinem acel spatiu si taiem iarba pt ca efectiv e plin de ambrozie. Acum am completat cu ceva pamant si am aranjat frumos parcela aia si… surpriza… am fost pozati si filmati de un individ care sta undeva in spatele nostru si imediat i-a trimis proprietarului. A venit asta si ne-a facut cu ou si cu otet ca am intrat abuziv pe fasiuta lui verde pe care el oricum nu o intretine si ca ne da in judecata, la politie etc..! Doamne…, deci ce sa inteleg…, ca atunci cand taiem iarba si intretinem un loc efectiv parasit, de fapt comitem un abuz?? Pt ce anume sa ne dea in judecata? Vecinul din spate este pus pe noi pt ca …. Acum 3 ani cand ne-am mutat el trecea bine mersi pe acolo pe fasia aia, fara sa intrebe pe nimeni si ne-a stricat gardul de beton de 3 ori am platit o caruta de bani pe reparatii din cauza ca circula cu masina la nici 1 m de gard, fundatia nu a rezistat si a crapat… I-am explicat omului ca indiferent al cui e terenul, el neavand nici un documwnt depus la urbanism pt construire de drum pe o parcela de 4 m doar latime…, nu are voie legal sa treaca pe un spatiu declarat verde fie si privat, chiar daca ii permite ptoprietarul, pt ca imi strica gardul!!! Va rog mult sa imi spuneti ce este de facut in acest caz? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

48 locuri de parcare pe o parcela de 900 mp cu drum privat !! EMILIANA4200 EMILIANA4200 Buna ziua, O speta putin ciudata. Locuiesc pe un drum privat cu latimea de 6 m, cota indiviza este impartita in doua: 3 proprietari de pe o parte au cota ... (vezi toată discuția)
Proces indiviziune teren anadobrescu anadobrescu Doresc sa cumpar un teren care se afla in sector 6, teren de 290 mp, cu deschidere de 16 m. In spatele acestui teren se mai afla o parcela, ( lata de 6m ... (vezi toată discuția)
Ajutor, poate ridica gard in mijlocul curtii? danapica danapica Buna ziua> Eu si sotul am devenit proprietari in urma vanzarii unei mostenirii(a bunicilor mei), teren si casa>La teren au fost 8 frati dintre care am ... (vezi toată discuția)