Aprox. 3100 lei net. Ziua decesului, 29 Ianuarie.. Indemnizatia de Presedinte se primeste pe Ianuarie integral sau numai pe zilele in care s-a lucrat.. Cineva spunea ca nu se primeste nimic fiind vorba de o indemnizatie si ca nu-i ca la Casa de Pensii unde pentru o zi din luna, se primeste pensia integral.
Ce pot sa va zic eu, asa la bunul simt:
1. Daca a lucrat pana pe 29 ianuarie, plata indemnizatiei se poate face pe toata luna - fara probleme;
2. Dar inca o intrebare, tot de bun simt: cat de mare este asociatia dvs. de i s-a facut o indemnizatie atat de mare?
Ca fapt divers, in zona (la noi) indemnizatia presedintului si a cenzorului este de 1 leu net/luna/apt.
Adam Grecu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Da, este o suma cam exagerata.
Cum va spuneam, la noi, asociatia are in componenta 504 apt. si indemnizatia presedintelui si a cenzorului este de 500 lei net/luna/apartament - adica chetuiala salariala este de 856 lei pentru fiecare - suma pe care o achita proprietarii, prop. /cpi.
La dvs. suma este mare (zic eu, dar s-ar putea sa nu am dreptate), dar aceasta suma a fost discutata si decisa in com. ex si apoi prinsa in BVC si aprobata in AG.
Oricum am discuta, omul a functionat toata luna, asa ca asociatia trebuie sa-i achite familiei suma de pe statul de plata ( presedintelui nu i se intocmeste fisa de pontaj. adica aceasta functie este nenormata).
Asadar, despre morti, numai de bine. Dumnezeu sa-l odihneasca!