avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o masina in leasing impreuna cu sotia. Masina este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o masina in leasing impreuna cu sotia. Masina este pe o firma ...

Am o masina in leasing impreuna cu sotia. Masina este pe o firma la un prieten copun. Facturile si chitantele sunt platite pe numele meu. Sotia zice ca e masina ei si nu mai acces la ea. Sa o iau cu forta zice ca cheama politia. Mai sun de achitat 5500 euro si vreau sa o achiat integral si sa o trec pe numele meu. Cum e de facut? ptc e posibil ca dupa ce achit suma , amicul comun e posibil sa o treaca pe sotie sau pe el. Pe incredere nu as vrea.

Alte discuții în legătură

Leasing-ul refuza sa-mi cedeze proprietatea masinii izumi izumi Buna ziua, am si eu mare nevoie de ajutor, un sfat, o indrumare. Am o masina luata in leasing pe o periaoda de 4 ani. La momentul cumpararii am gasit o firma ... (vezi toată discuția)
Achizitie auto andra68 andra68 Buna ziua, Nu stiu daca am intrat in sectiunea potrivita dar va rog sa ma sfatuti intr-o problema. Un prieten a achizitionat o masina SH si a incheiat ctr. ... (vezi toată discuția)
Am dat masina unui prieten si nu vrea sa o mai treaca pe numele lui. FlorinPreda FlorinPreda Buna ziua! Acum 2 ani de zile am vrut sa vand masina pe care o aveam cu 800 de euro pentru ca am achizitionat alta mai spatioasa.Un \"prieten\" a vrut sa o ... (vezi toată discuția)