avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat deces gresit emis in Spania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat deces gresit emis in Spania

Buna ziua,
Socrul meu a decedat in Spania si certificatul de deces emis acolo este gresit (prenumele tatalui lui apare gresit total, ex: Vasile in loc de Gheorghe). Noi am remarcat acest aspect abia cand am incercat sa scoatem certificatul de deces din Romania, unde autoritatile si-au dat seama de eroare si nu ne emit certificatul. Socrul meu este inmormantat in Romania si noi nu mai avem absolut nici o legatura cu Spania.
Intrebarea este daca se poate face ceva in aceasta privinta in Romania, fara sa fim nevoiti sa apelam la autoritatea spaniola care a emis documentul gresit.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Certificat deces Lisa Lisa Lisa Lisa buna ziua, ma confrunt cu o situatie complicate. Fiul prietenei mele a decedat in Spania, fiind cetatean roman, autoritatile de acolo au emis certificate de ... (vezi toată discuția)
Titlu de calatorie pentru copil fara certificat de nastere C.Maria C.Maria Buna ziua.As dori sa stiu,daca exista posibilitatea ca,un copil nascut in Spania,sa primeasca titlul de calatorie fara certificatul de nastere.Precizez ca are ... (vezi toată discuția)
Certificat de căsătorie de tip nou al unei persoane decedate în spania. există rezolvare pentru această cerință a autorităților spaniole? Mariana Adriana Moraru Mariana Adriana Moraru Buna seara, Am o problema la care Consulatul General din Sevilla i-mi da un raspuns iar Prefectura mun. Bucuresti altul! Anul trecut in noiembrie mama mea a ... (vezi toată discuția)