avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Coduri CAEN preparare bauturi, vanzare vrac, mancare ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Coduri CAEN preparare bauturi, vanzare vrac, mancare ambalata

Bună ziua! Am o societate cu obiect de activitate comerțul cu amănuntul (magazin alimentar de cartier). Intr-un spațiu separat dar in cadrul aceleiași clădiri, vreau să deschid un alt magazin care să fie specializat pe vânzarea de vracuri (semințe, condimente, plante uscate etc.) și de suplimente sportive (proteine, batoane proteice). Aș avea nevoie de câteva lămuriri:

1. Va trebui să deschid alt punct de lucru sau pot avea două case de marcat pe punctul deja existent? Ambele spații se află în incinta unei proprietăți private chiar în fața unei stații de autobuz.

2. Ce coduri CAEN sunt necesare pentru vânzarea vrac a produselor? Dar pentru suplimentele sportive?

3. În plus, as vrea ca ulterior să prepar și să comercializez băuturi tip smoothie și shake din fructe, legume, semințe și proteine, lapte etc., dar și mâncare ambalată de tipul "to go" preparată și ambalată de mine. Deci nu se servește în incinta magazinului, doar se prepară și ambalează acolo. Ce coduri CAEN ar fi necesare pentru aceste activități?

Vă mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cod caen ghelmezmarius ghelmezmarius Buna ziua, Doresc sa inchiriz un spatiu unde sa produc si sa vand sucuri si smoothie-uri din legume,fructe,nuci si seminte,inghetata din ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru magazin de suplimente nutritive CatalinIoan CatalinIoan Buna ziua Doresc sa deschid un magazin de suplimente nutritive(proteine,aminoacizi,etc) si caut codurile caen necesare dar nu ma prea descurc :) Activitatea ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)