avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de stramutare fara suspendarea judecatii.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de stramutare fara suspendarea judecatii.

Am avut un proces la tribunalul Neamt care s-a judecat pe fond iar in data de 19 februarie am depus apel. Vreau sa fac o cerere de stramutare.pe motiv de îndoieli în privinţa imparţialităţii judecătorilor de la curtea de apel Bacau. Am vazut acolo ceva de plata unei cautiuni de 1000 de lei in cazul in care cer suspendarea judecatii. Ce e tampenia asta? Eu nu am nici un venit. Pot sa primesc scutire de la plata cautiunii sau pot sa nu cer suspendarea judecatii ci doar stramutarea? Cum e cu suspendarea? La mine nu s-a stabilit inca termenul la apel, nici macar nu a ajuns dosarul la curte. Cum sa procedez?
Ultima modificare: Duminică, 25 Februarie 2024
utilizator16eu, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu pana la solutionarea cererii de stramutare? cristina69 cristina69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o ... (vezi toată discuția)
Cerere stramutare proces civil mary6 mary6 Buna. Va rog frumos,doresc sa stiu si eu daca; la o cerere de stramutare proces civil,pe motiv de banuiala legitima: 1. procesul judecandu-se la tribunal ... (vezi toată discuția)
Nu se poate depune cerere de stramutare dupa ce s a pronuntat ... Ubistezin Ubistezin Nu se poate depune cerere de stramutare dupa ce s a pronuntat solutia pe fond? Am depus cererea intre data solutionarii si data depunerii cererii de apel. La ... (vezi toată discuția)