avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, recent am discutat pe mesaje cu o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, recent am discutat pe mesaje cu o fata…prima oara ...

Buna ziua,

recent am discutat pe mesaje cu o fata…prima oara pe whatsapp apoi pe instagram…mi-a trimis filmulete erotice..dupa care..eu am cedat..si am trimis un filmulet..care dispare….dar ea a facut screen recording..si a facut screen shot la contactele mele pe instagram.
Dupa aceea mi-a trimis screen recordingul..si a inceput sa imi ceara bani..pt a nu trimite acel filmulet inregistrat de ea….respectiv…screenshot la conversatiile de pe whatsapp.
Am fost de acord sa ii trimit..apoi a promis ca sterge tot…chiar mi-a trimis un screenrecording cum le sterge…
Dupa o saptamana a inceput din nou..sa imi ceara bani..si sa ma ameninte cu trimiterea lor catre contactele mele ..pe instagram..daca nu ii trimit bani.
Pare ca nu se mai opreste…din acest santaj…am screenshot la conversatiile cu ea (si-a schimbat numarul) ma ameninta ca daca o blochez sau schimb numarul trimite catre cei din lista..
Am si extrasele cum am virat sumele de bani…

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mike Oldfield , utilizator 18:43, 2 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu dovezile ce le aveti, mesajele in care va ameninta ca trimite poza, chitantele cu banii ce i ati virat depuneti plangere la politie pentru santaj!
Ultima modificare: Duminică, 25 Februarie 2024
Manuela Rășină, administrator
Multumesc, sa zicem..ca trimite acele chestii..catre aceste contacte….nu contravine legii?Oare pot face obiectul unor dovezi ..daca e sa fac plangere?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Nu e nevoie neaparat sa le trimita, e suficient doar ca va ameninta ca o sa le trimita si va cere bani, e infractiunea de santaj care se pedepseste cu inchisoarea, nu asteptati pana le trimite mergeti urgent la politie cu mesajele si dovada ca a ti trimis bani!
Ultima modificare: Duminică, 25 Februarie 2024
Manuela Rășină, administrator
Multumesc mult pt raspuns
Credeti..ca se opreste daca depun plangere..?

Alte discuții în legătură

Dovezi facebook Radu123x Radu123x Buna ziua. Daca vreau sa reclam o persoana care m-a santajat, hartuit si m-a amenintat ca le arata prietenilor mei, poze compromitatoare cu mine, pot sa o fac ... (vezi toată discuția)
Inselaciune online alexve07 alexve07 Buna ziua..In urma postarii unui anunt de vanzare a unui obiect de imbracaminte in valoare de aproximativ 500€, am fost contactat de catre un individ care a ... (vezi toată discuția)
Pornografie infantila Andreea1820 Andreea1820 Buna seara! Sunt fata, am implinit de curand 18 ani, am avut o relatia toxica impreuna cu un baiat 2 ani jumatate , care s-a sfarsit acum o luna . De atunci ... (vezi toată discuția)