Detin o firma, dar nu am contract de munca, sunt administrator, acum ocupandu-ma de cei 2 bebelusi nu am avut cum sa lucrez, dar in acelasi timp inainte sa raman insarcinata nu m-a lasat el sa lucrez, am terminat studiile (postliceala sanitara si facultatea CIG), si dupa 1 an si ceva am nascut, el vrea sa ii tina la el asta era planul lui de la bun inceput, sa creasca putin copiii si sa plece cu copiii, sa isi caute pe altcineva, pentru ca greseala mea de la bun inceput a fost ca am cedat de fiecare data la fiecare cearta si m-am intors la el, si acum din pacate au ajuns si cei mici in mijloc, am crezut ca totusi cu copiii se va schimba ceva in bine, dar din pacate nu se poate.. el nu are raport bun cu absolut nimeni din familia mea, este o persoana foarte narcisista, si dupa cum a spus-o si el, ca vrea sa ne distruga prin asta..
gi-jane2 a scris:
Daca ati fi lucrat în trecut, ati fi luat indemnizație, luați indemnizație? În cazul unui divort, aveti cu ce va intretine? De unde ati luat cei 2mii de euro? Munciți de dvs, de concubin, primiți?
Concubinul munceste, e implicat în creșterea copiilor, vrea sa ii crească el sau de ce se lupta sa rămână cu el?