avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transmitere revisal. Buna ziua am o nelamurire si nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transmitere revisal. Buna ziua am o nelamurire si nu gasesc raspuns clar; am de facut ...

buna ziua
am o nelamurire si nu gasesc raspuns clar; am de facut o cerectie in revisal; am schimbat in 2022 programul de lucru de la 6 la 8 ore si in revisal nu am modificat norma, a ramas program partila cu 8 ore ; acum am vazut; de atunci , la acest salariat s-au mai facut 3 mariri salariale; vreau sa fac corectie; de fapt am facut o clona pe alt calculator si am vazi=ut cum se face; inatai corectez primul contract cel cu salariul care exista in 2022 cu data de la care se aplica, apoi corectez fiecare contract cu data de aplicare a contractului; am 3 corectii. Intrebarea este cum trimit revisalul; export si transmit dupa fiecare corectie sau fac toate corectiile si apoi transmit, cum mi s-ar parea normal mie dar am primit si sugestia ca ar trebui trimis dupa fiecare corectie; Multumesc mult si o zi buna!