avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Am 59 de ani impliniti si am aplicat pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Am 59 de ani impliniti si am aplicat pentru pensie ...

Buna ziua, Am 59 de ani impliniti si am aplicat pentru pensie anticipata comunitara. Am fost respinsa pe motivul ca nu am vechime. suficienta. Mrntionez ca am lucrat in tara ei mi-au gasit doar 14 ani, am fost pensionata pe caz de boala 12 ani si am lucrat in Anglia 9ani si jumatate., am 2 copii si locuiesc in Galati de cand m-am nascut. Ce trebuie sa fac?

Alte discuții în legătură

Cand poate iesi mama la pensie? maariusboros maariusboros Buna Ziua , Am 4 copii si am 57 ani , as dori sa stiu daca mai este in vigoare legea cu reducerea anilor de pensie daca am 4 copii.. Multumesc. (vezi toată discuția)
Calcul vechime la pensionare Lacrimaimy Lacrimaimy Am si eu o nelamurire privind procedura de calcul a vechimii pentru dosarele de pensie. Mama mea si-a depus dosarul de pensie pana acum de 4 ori in decursul ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipată parțială Salome V. Salome V. Bună seara. Vă rog frumos, aș vrea să știu dacă după ce am lucrat în România vreo 19 ani și în Spania 18 as putea să solicit în România ... (vezi toată discuția)