avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, si… un inceput de martie, Primavaratic si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, si… un inceput de martie, Primavaratic si Frumos, ...

Buna ziua,
si… un inceput de martie, Primavaratic si Frumos, in sufletul fiecaruia.
Asadar, ma numesc Ionel D. din Bucuresti, in varsta de 68 ani, persoana cu dizabilitati gradul 1, grav cu insotitor, din annul 1957 mai exact de la varsta de 2 ani si sapte luni. Am lucrat si contribuit la stat timp de 23 de ani, iar in anul 1996 la varsta de 42 de ani am iesit la pensie limita de varsta (conform legii de la acea vreme)
Prin intermediul dvs. “avocat.ro” ci nu numai, am citit si analizat cu mare atentie, sper ca nu mi-a scapat nimic, chiar cunoscand foarte bine cum se calculeaza, noua lege a pensiilor, care sunt conditiile, numarul de ani etc…, care intra in viguare inca din annul acesta luna Septembrie.
Cu mine (noi), cei care santem in situatia aceasta, nu din vina noastra nu am mai putut presta in continuare servicile respective pentru a contribui la stat, in a acumula anii respectivi, oare cum va ramane..?!
Din cate am observat, personal (noi batuti de soarta) ma refer in general…, nu v-om beneficia de aceasta recalculare, ci si, numai annual de procentuajul acele (%) care, beneficiaza toata lumea. As fi bucuros si incantat daca, m-ati notifica cu o confirmare din partea “avocet.ro”

Va multumesc anticipat!

Cu simpatie & mult respect,
Ionel D - Bucuresti

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate Pensionescu Pensionescu Buna ziua ! Va rog frumos sa ma lamuriti in legatura cu intocmirea dosarului de pensionare de invaliditate. Situatia este urmatoarea; Lucrez la o fabrica de ... (vezi toată discuția)
Statul roman a generat handicapul meu prin sistemul medical si judiciar criminal ! genocidsocial genocidsocial daca un medic a rupt in coloana mea un bisturiu,in timpul interventiei neurochirurgicale in anul 2004,am fost contaminat si cu 2 hepatite de tip \\"b\\" si ... (vezi toată discuția)
Daca esti vaduva ai drept la pensie de urmas? Dorel Munteanu Dorel Munteanu Sant vaduva de 10 ani fara pensie de urnas fara nici un loc de munca fara nici un ajutor din partea statului.....chiar daca sotul meu are vechime cand a ... (vezi toată discuția)