avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitie directa Serviciu Audit Securitate Retele ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitie directa Serviciu Audit Securitate Retele Informatice ...

Achizitie directa Serviciu Audit Securitate Retele Informatice
Buna ziua , daca in PAAP nu a fost prevazuta achizitia acestui serviciu de audit de Securitate retele informatice , dar in urma atacurilor cibernetice asupra institutiilor publice din ultima vreme ,s-a luat decizia achizitionarii acestui serviciu ,iar apoi se va completa in PAAP conform art 4 alin 8 din HG925/2006 si a unei note justificative .
Intrebarea mea este daca se procedeaza corect si se poate achizitiona acest serviciu ?

Alte discuții în legătură

Schimbare procedura achizitiii mariusmm mariusmm Buna ziua ! daca in cursul anului am achizitionat anvelope prin cumparare directa dar datorita cresterii pretului la anvelopele de iarna depasesc 15000 euro. ... (vezi toată discuția)
Act aditional seby_red_dogg seby_red_dogg Va rog sa ma ajutati intr-o problema...Din cauza bugetului, contractele la achizitii au fost facute pe o perioada de doar 3 luni si au expirat la sf lunii ... (vezi toată discuția)
Cumparare directa - nota justificativa ContSters15910 ContSters15910 Autoritatea contractanta are obligatia de a elabora o nota justificativa pentru alegerea achizitiei directe, respectiv în cazul unei cumpărări directe este ... (vezi toată discuția)