avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cheltuieli cu utilitățile pentru punctul de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cheltuieli cu utilitățile pentru punctul de lucru

Buna ziua. Firma la care lucrez are punct de lucru intr-o casa pentru care s-a facut contract de inchiriere cu o persoana fizica, . Cum putem inregistra in contabilitate platile pentru utilitati si chirie, avand in vedere ca utilitatile au contracte pe numele persoanei fizice. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract de comodat imobil adriana__b adriana__b Se poate incheia un contract de comodat in cazul urmator? O persoana (locatar) a incheiat un contract de inchiriere cu o societate (locator) pentru un ... (vezi toată discuția)
Plata utilitatilor - contract inchiriere de la persoana fizica mircea256 mircea256 Buna ziua am intalnit urmatoarea situatie, un SRL a inchiriat de la o persoana fizica spatiu pentru punctul de lucru. In contract nu s-a specificat ca plata ... (vezi toată discuția)
Cum pot inchiria un spatiu de la o persoana fizica cosminsovan cosminsovan Buna ziua, Imi deschid o societate cu raspundere limitata si vreau sa inchiriez un spatiu pentru punct de lucru de la o persoana fizica. Ce fel de contract ... (vezi toată discuția)