avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am cumpărat o mașină în anul 2021
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am cumpărat o mașină în anul 2021

Bună ziua am cumpărat o mașină în anul 2021 ,dar nu ma-m folosit de ea decât o săptămână. Am vândut-o la altcineva fără contract și când am mers la primărie mi sa spus ca mașina e trecuta la impozit eu nu am trecut-o nu am avut nici fiscal oare cum e posibil sa se fi trecut la impozit?!
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vanzare masina cu probleme bursasiu06 bursasiu06 Am vandut o masina acuma 1 luna , si am uitat sa scriu in certificat ca o incredintez cumparatorului + cand ma-m dus la primarie dupa certificatul fiscal cu ... (vezi toată discuția)
Achiziționare auto dar și cu multe probleme. SergiuMR SergiuMR Buna ziua. As dori sa stiu si eu cum trebuie sa procedez intr-o situatie mai complicata cu cei de la taxe si impozite. In 26 Martie 2021, am impus pe mine un ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina acum 3 ani si de atunci nu am trecut-o pe numele meu, iar acum fosta proprietara m-a denuntat la politie ca nu ma gaseste.. andrestan22 andrestan22 Buna ziua,daca ma puteti ajuta cu cateva informatii in legatura cu problema asta,eu nestiind prea multe.In 2008 am cumparat o masina iar de atunci nu am ... (vezi toată discuția)