avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am fost înfiat de bunicul meu din partea mamei în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am fost înfiat de bunicul meu din partea mamei în anul 1955.La ...

Am fost înfiat de bunicul meu din partea mamei în anul 1955.La data de 2 mai 1959,tatăl adoptiv a decedat iar în luna august 1959 am făcut la notariatul de stat declarația de acceptare a succesiunii de pe urma tatălui adoptiv.Fiind de rea credință și nefiind de acord cu infierea mea de către bunic,în februarie 1960,copii naturali ai tatălui adoptiv au dezbătut succesiunea inlipsa mea și a mamei mele naturale(fiica tatălui adoptiv),declarând ca nu mai sunt și alți mostenitori,fiind îndepărtat de la succesiunea tatălui adoptiv.Abia în anul 1993 am aflat de certificatul de mostenitori și de faptul ca am fost îndepărtat de la succesiunea tatălui adoptiv.Ce pot face în acest caz?Menționez ca acum exista un titlu de proprietate cu bunurile ramase de la tatăl adoptiv,pe numele celorlalți mostenitori.

Alte discuții în legătură

Urgent urgent urgent !!! - se poate efectua vanzare unui imobil de catre un parinte unde exista un copil infiat? flori2 flori2 Buna ziua, Ma adresez tuturor profesionistilor de pe acest site care m-ar putea ajuta respectiv lamuri in urmatoarea problema. La varsta de 13 ani in anul ... (vezi toată discuția)
O succesiune dupa bunica . Oana selena Oana selena Bunica mea ,a decedat in 1992 si bunicu inaintea dansei ,au 5 copii ,dintre care tatal meu a decedat in 2004 si al frate la 2 ani dupa el.Familia nu a ... (vezi toată discuția)
Drepturi succesorale avocat11 avocat11 Cine poate să-mi răspundă: o persoană căreia i-a decedat tatăl pe front (în 1944) şi este trecut în actul de naştere (tatăl ION decedat), fiind la ... (vezi toată discuția)