avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Facturare servicii fara contract de servicii!!Buna ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Facturare servicii fara contract de servicii!!Buna seara va rog ...

Facturare servicii fara contract de servicii!!Buna seara va rog să mă ajutați cu un răspuns pentru următoarea situație și anume locuiesc la țară și primăria a făcut contract de servicii pentru apa potabila și canalizare cu un operator fara a întreba cetățenii, drept urmare operatorul facturează cetățenii pentru apa potabila și canalizare paușal neexistând contract între aceștia și el.Mentionez faptul că apa nu este potabila s au făcut analize iar canalizare nu avem.Ce se poate face in acest sens? Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2024
Monica_tm, utilizator

Alte discuții în legătură

Tarife nejustificat de mari la mc de apa. ce organ central poate declansa un control privind activitatea regiilor locale? valisnd valisnd O anumita regie autonoma practica tarife enorme fata de cele practicate in alte orase - exemplu: pentru plata a 5 metri cubi apa rece, se emite o factura care ... (vezi toată discuția)
Repartizare consum apa ancarapan ancarapan Luna aceasta am constatat o problema la factura de apa(Apa Nova):serviciile de colectare apa meteorica ajung ca suma aproape la nivelul consumului de apa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un furnizor de apa in localitate, de unde primesc ... zsoli71 zsoli71 Buna ziua, Am un furnizor de apa in localitate, de unde primesc apa. Apa si canalizarea se factureaza in proportie de 100 %. Cata apa consum, atata ... (vezi toată discuția)