avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Are cineva idee cât durează o desființare a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Are cineva idee cât durează o desființare a popririi?dacă ...

Are cineva idee cât durează o desființare a popririi?dacă executorul a trimis sa zicem azi desființarea popririi către banca cât durează întregul proces?ore sau zile?va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:13, 7 Martie 2024
poprirea se defiinteaza cand terminati de achitat, ati achitat ?
Autorul intrebarii a mentionat faptul ca executorul a trimis catre banca adresa pentru desfiintarea popririi si doreste sa stie in cat timp se ridica poprirea de pe cont.

gi-jane2 a scris:

poprirea se defiinteaza cand terminati de achitat, ati achitat ?

Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2024
olivia.neacsu, utilizator
Autoarea postării mai are un subiect pe tema unde de abia s-a înființat poprirea, de aia întreb, ca nu cumva pt dansa desființarea inseamna altceva decât ce e în realitate.
În topicul precedent asteapta adresa de la executor ca banca sa nu ii retina și ea restul de salariu. Asta neînsemnand desființarea popririi.
Ca idee, ca e înființarea popririi, desființarea popririi, adresa pt liberarea sumei primite cu titlu de salariu se intampla imediat ce banca recepționează ce primește de la executor.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2024
gi-jane2, moderator
Am poprire si la angajator și la banca.Angajatorul a virat suma poprita către executor.Asadar am rugat executorul sa retragă poprirea de la banca pentru a nu mi se opri aceeași suma de 2 ori.Si executorul a trimis spre banca un document în care cere desființarea popririi pe cont deoarece angajatorul a efectuat poprirea deja.Banca a primit notificarea de la executor dar mi s a spus ca durează și ca maine sau luni mi se va desființa poprirea de pe cont.Intrebarea mea este de ce durează asa mult dacă banca deja a primit notificarea de la executor ?Mulțumesc
Era bine dacă ați fi întrebat la banca, probabil au mai multe de făcut.