avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum card energie neincarcat La inceputul anului am ...
Discuție deschisă în

card energie neincarcat La inceputul anului am constatat ca mama ...

card energie neincarcat
La inceputul anului am constatat ca mama mea nu a primit transa a -II-a a platii in valoare de 700 lei pe cardul pentru energie. Am completat o declaratie la oficiul postal si mi s-a spus sa astept. A inceput luna martie si nu am primit nimic, Am trimis multe mesaje pe email la cardenergie@posta-romana.ro si pe site-ul Ministerului pt. investitii..., am sunat zile la rand la 0319966 pentru a vorbi cu cineva, dar nu am reusit.
Stie cineva unde sa ma adresa si cum pot rezolva aceasta situatie?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

La inceputul anului am constatat ca mama mea nu a primit transa ... roxanacobeanu roxanacobeanu La inceputul anului am constatat ca mama mea nu a primit transa a -II-a a platii in valoare de 700 lei pe cardul pentru energie. Am completat o declaratie la ... (vezi toată discuția)
Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului ... Victor Romascu Victor Romascu Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului de validare, pentru plata energiei termice cu ajutorul cardului de energie. Este vreo limitare ... (vezi toată discuția)
Unde ma pot adresa în afara de posta română ,în legătură ... Fereastraalbastra Fereastraalbastra Unde ma pot adresa în afara de Posta Română ,în legătură cu cardul de energie. A doua tranșă nu mi a fost încărcata,am sunat la Posta Română, am ... (vezi toată discuția)