avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Pentru toti aceia care ati lasat orasul pentru viata ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Pentru toti aceia care ati lasat orasul pentru viata la sat,trebuia ...

Pentru toti aceia care ati lasat orasul pentru viata la sat,trebuia sa fiti constenti si sa va asumati acest stil de viata,ca la sat sunt mirosuri specifice de animale, nu ineleg de ce va plangeti ,lasati tarani in pace sa traiasca cum au trait de veacuri,puteati sa valuati case la margini de orase in cartiere rezidentiale, nu vrem ca o mana de "oameni "ca voi sa schimbe viata satului romanesc cu bunele sii relele lui ,de ce vreti voi sa il schlmbati voi ati dat apa la moara politicienilor care vor sa suprime micile gosodarii de iau fact pe saracii oamenii sa is ia campii,voi care vati mutat la tara si cumparatii oua si lapte de la karefor care numai bio nu sunt ,Oare nu va e rusine?

Alte discuții în legătură

Aceasta este lumea noastra ? Radu Gabrian Radu Gabrian Traim intr-o lume bolnava,dispersata in \"de aia\" si \"de ailallti\",pe principii,de multe ori,aleatorii,intr-o lumea a haosului si a inceputului disolutiei ... (vezi toată discuția)
Geoana sau basescu? new_2009 new_2009 pe cine votam in turul 2? de ce?:D oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o (vezi toată discuția)
Sfaturi pentru o viata implinita raser raser Dragi forumisti, Nu m-am priceput unde sa incadrez acest subiect. Va rog sa fiti ingaduitori si sa-l asezati Dvs. acolo unde i-ar fi locul. ... (vezi toată discuția)