avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratorul si presedintele asociatiei de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratorul si presedintele asociatiei de proprietari refuza ...

Administratorul si presedintele asociatiei de proprietari refuza sa imi emita o copie dupa contractul facut cu un zugrav (persoana fizica) pentru zugravirea scarii blocului. Motiveaza ca ar incalca legea privind datele cu caracter personal. Ce pot sa fac in acest caz? Mi s-a refuzat in trecut sa mi se dea o copie dupa lista de plata a intretinerii din anii trecuti, motivand acelasi lucru. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 14:02, 13 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa facă acea copie acoperind datele personale de identificare a zugravului. Presupun că vă interesează partea financiară. Nu se va incalca legea.
Va multumesc pt raspuns. Asta i-am spus si eu administratorului. Dar refuza, dansa neavand studii juridice, dar mai ales teama de a nu incalca legea privind datele cu caracter personal si a fi nevoita sa plateasca vreo amenda. O sa va rog sa-mi spuneti baza legala pt ca administratorul sa poata emite acea copie si sa poata acoperi datele cu caracter personal.
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2024
gabiilie776, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Baza legală o găsiți pe site-ul autorității naționale, ANSPDCP.
Multumesc mult!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Petru puțin, oricum și dvs. puteți cere temeiul legal administratorului, pentru ce susține, că nu poate. Să vă arate ce date personale mai sunt în copia cu identificarea acoperită.

gabiilie776 a scris:

Multumesc mult!