avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firmă care să se ocupe cu vânzarea/cumpărarea de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firmă care să se ocupe cu vânzarea/cumpărarea de telefoane mobile second hand.

Bună ziua!
Doresc să înființez o firmă care să se ocupe cu vânzarea/cumpărarea de telefoane mobile second hand. Vreau sa pot cumpăra telefoane funcționale sau defecte, cu posibilitatea de a le repara intern și de a le revinde. În același timp, aș dori să pot vinde și accesorii GSM noi ( huse, încărcătoare, etc…). Vreau să știu dacă se poate să le cumpăr atât online, prin curier, cat și fizic ( ex: apelarea unui vânzător de pe olx, stabilirea unei întâlniri și semnarea unui contract de vânzare/cumparare )? De asemenea, mă puteți ajuta cu lista de coduri CAEN pe care ar trebui să o folosesc?
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cum pot vinde jocuri video originale second-hand fara a avea drepturi de autor? ZeTcs21 ZeTcs21 Cum pot vinde Jocuri video originale second-hand fara a avea drepturi de autor? Trebuie sa cer permisiunea fiecărui producător sau există și o altă ... (vezi toată discuția)
Gestiune produse second hand gyagya gyagya Buna ziua, Va rog sa ma ajutați cu următoarele nelămuriri, întrucât am cautat răspunsuri online dar nu am găsit nimic concret și la ... (vezi toată discuția)
Conditii functionare firma de amanet johnnyb999 johnnyb999 Buna ziua, Am incercat sa apelez la un avocat , contabil, dar se pare ca numeni nu stie exact ce si cum, si as dori sa deschid firma la sfarsitul ... (vezi toată discuția)