avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copilul meu are o datorie de 27 000 € la cineva care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copilul meu are o datorie de 27 000 € la cineva care i-a vândut ...

Copilul meu are o datorie de 27 000 € la cineva care i-a vândut o casă în rate. Trebuie să-i achite datoria până în 31 mattie . Menționez că are ipoteca pe casă cu act făcut la notar pentru datoria asta. Persoana care i-a vândut casa acum gasește fel si fel de scuze , și tot amână să meargă la notar să primească banii cu bună înțelegere. Deci concret noi avem banii vrem să ne scăpăm de datorie și ipotecă , vânzătorul tot amână . Ce putem face ? Vă rog să ne ajutați cu o sugestie !
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2024
Sorin0909, utilizator
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la executor și suma se consemnează la cec.
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asta este un tertip pt a pune mana pe casa.
Deci vanzatorul vinde cu ipoteca si apoi nu mai este de gasit pt a primi banii. Cand se implineste termenul, declara nul contractul si cumparatorul a pierdut casa.
Mergeti de urgenta si depuneti banii in contul vanzatorului si apoi la notar cu dovada depunerii.
Mergeti la notarul care a facut actele pentru casa si, in functie de ce prevede contractul de v c, va va indruma ce si cum aveti de facut.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Schema aceasta a aparut dupa 1990 fiind folosita de catre camatari. Ca doar nu o sa traiasca ei din dobinda perceputa de banci. Dupa ce mai cititi o data cu atentie contractul faceti cum au spus antevorbitorii. Timpul lucreaza in defavoarea dumneavoastra in cazul de fata.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
faceti programare la notar, il notificati sa vina, va duceti la data programata si daca nu vine, notarul consemneaza ca nu a venit.

Alte discuții în legătură

Reziliere de plin drept fara somatie sau judecata ynab ynab Am semnat un contract de vanzare - cumparare a unui apartament, iar vanzatorul a cerut privilegiul vanzatorului pentru suma pe care trebuie sa-i o mai achit ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare cumparare margareta78 margareta78 BUNA SEARA.]Poate o banca sa anuleze un contract de vanzare cumparare prin care am vandut recent o casa unei rude ; daca nu mai am posibilitati de a plati ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,eu si sotul in septembrie 2019 am cumparat un teren ... Ana710 Ana710 Buna ziua ,eu si sotul in septembrie 2019 am cumparat un teren dar sa facut un ante contract de vanzare cumparare terenul a fost luat in rate 4000€avans si ... (vezi toată discuția)