avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copilul meu are o datorie de 27 000 € la cineva care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copilul meu are o datorie de 27 000 € la cineva care i-a vândut ...

Copilul meu are o datorie de 27 000 € la cineva care i-a vândut o casă în rate. Trebuie să-i achite datoria până în 31 mattie . Menționez că are ipoteca pe casă cu act făcut la notar pentru datoria asta. Persoana care i-a vândut casa acum gasește fel si fel de scuze , și tot amână să meargă la notar să primească banii cu bună înțelegere. Deci concret noi avem banii vrem să ne scăpăm de datorie și ipotecă , vânzătorul tot amână . Ce putem face ? Vă rog să ne ajutați cu o sugestie !
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2024
Sorin0909, utilizator
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la executor și suma se consemnează la cec.
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asta este un tertip pt a pune mana pe casa.
Deci vanzatorul vinde cu ipoteca si apoi nu mai este de gasit pt a primi banii. Cand se implineste termenul, declara nul contractul si cumparatorul a pierdut casa.
Mergeti de urgenta si depuneti banii in contul vanzatorului si apoi la notar cu dovada depunerii.
Mergeti la notarul care a facut actele pentru casa si, in functie de ce prevede contractul de v c, va va indruma ce si cum aveti de facut.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Schema aceasta a aparut dupa 1990 fiind folosita de catre camatari. Ca doar nu o sa traiasca ei din dobinda perceputa de banci. Dupa ce mai cititi o data cu atentie contractul faceti cum au spus antevorbitorii. Timpul lucreaza in defavoarea dumneavoastra in cazul de fata.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
faceti programare la notar, il notificati sa vina, va duceti la data programata si daca nu vine, notarul consemneaza ca nu a venit.