Imobilul NU este comod partajabil in natura. !!!
Casa de locuit. P+M. in care sunt formate doua apartamente fiecare ap. 3 camere bucătărie baie , debarale , utilități separate . Casa are intrări separate opuse in imobil sii din strada porți separate .
Instanță a cerut expertului să răspundă ,, Dacă imobilul are două intrări separate si daca se pot forma doua apartamente "
Expertul desemnat de instanță a concluzionat din nimic ,,, absolut nimic ,,, fără o minimă explicație de unde a luat soluția si în consecință a concluzionat. ,, Imobolul nu este comod partajabil in natura "
mai mult in schiță care a făcut-o lipsesc doua camere din șase camere câte exista !
instanță a cerut Expertului , revenire ,, Completare la raport de expertiza "
Completare la raport de expertiza NU conține nimic absolut nimic din ceea ce instanța de J a cerut
Și de data aceasta expertul NU a răspuns la absolut nimic in ceea ce a cerut instanța , ba a mai mult a adăugat elemente de diferite materiale de construcție ale imobilului la care în consecință a răspuns
,, Datorită soluției constructive Imobilul NU este comod partajabil in natura "
Acum sunt in APEL deoarece instanța s-a pronunțat la o hotărâre de principiu a unei variante de partajare , adică a si numit un executor J .
A fost respinsa cererea mea reconventionala a unui partaj in natura art 676 punct 1. partajul ,,proporțional cu cota parte a fiecărui proprietar "
A admis cererea reclamantului Întreg imobil partaj art 676 cod.pr.civ rap la 991 cod prod.civ
Art 991 cod.pr.c este o excepție si numai pentru cazul in care un imobil nu se poate împărți
lucru care lam semnalat instanței ca creerea de chemare este o cerere imorala si ilegala sa ceri sa vinzi un bun care nu i-a aparținut niciodată reclamantului o proprietate imobil 1/2 sa ii vinzi moștenirea rămasă de la doi frați prin executor .
Sunt in perioada celor 15 zile apel , au mai rămas 12 zile .
La judecătorie la grefieri NU este dosarul si nici pe portal NU se poate accesa sa se vadă ultimele doua încheieri de ședință sa știm datorită a cărui fapt sa ajuns aici .
Eu si familia mea nu vream sa se vândă apartamentul prin executor judecătoresc
Casa cu doua apartamente partajate deja ??? se vinde in baza art 991 cod pr.c la cererea uneia dintre părți ???
sau imobilul comod partajabil in natura "
! casa are vedere directa la judecătorie !
Cu Respect aștept cu interes răspunsuri ale dumneavoastră .
Știu ca mai am o postare cu imobilul NU partajabil , am fost amăgit sa cred ca aceasta expertiza a fost respinsa si ca este agreata cealaltă expertiza topo făcută corect de celalalt expert topografic dar atenție acestuia nu ia cerut instanța sa dea o soluție ,, daca este partajabil imobilul sau nu este partajabil