avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort si Partaj la Notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort si Partaj la Notar

Sunt cetateana romana cu domiciliul in Iasi, Romania, iar sotul are dubla cetatenie romana si moldoveneasca cu domiciliul in strainatate. Ne-am casatorit in Iasi dar acum impreuna am decis sa divortam de comun acord din motive de nepotrivire de caractere. Vrem sa o facem la un Notar. Trebuie sa fie un notar de oriunde in Romania? Am vrea ca totodata sa facem si partajarea la notar. Avem doar doua bunuri in comun (imobile) in Spania. Se poate partaja la acelasi Notar in Romania? Am inteles ca se poate divorta si la starea civila (partajarea logic ca nu). Care ar fi cea mai buna solutie?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2024
cuziamusia, utilizator

Alte discuții în legătură

Proceduri de divort spania paul2008 paul2008 Pe scurt suntem casatoriti in romania si vrem sa divortam. Problema este ca locuim in spania de f mult timp. Intrebare mea este cum trebuie sa procedam si ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord mitrita_luchian mitrita_luchian Buna ziua, O familie au decis sa divorteze dupa 21 de ani de casatorie. Din casatorie sunt rezultati doi copii unul este major iar celalalt este minor. ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc pentru copii nascuti in strainatate ce acte imi trebuie ca sa-l fac? nichitean nichitean buna. ma numesc luminita si am o fetita de 2 ani nascuta in spania.as vrea sa stiu ce acte imi trebuie pentre ai face certificat de nastere romanesc.eu sunt ... (vezi toată discuția)