avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Buna ziua. As dori sa stiu daca, in cazul in care ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Buna ziua. As dori sa stiu daca, in cazul in care exista un contract ...

Buna ziua. As dori sa stiu daca, in cazul in care exista un contract de prestari servicii in vigoare, in cazul meu, in contractul de prestari cu firma respectiva, este stipulat ca aceasta v-a face verificari de 2 ori pe an, iar facturarea se face doar la momentul verificarii, este necesara de fiecare data cand se face verificarea, achizitia acesteia in SEAP, sau daca contractul este in vigoare, acesta fiind achizitionat deja in SEAP, nu mai este nevoie, de asemenea nefiind necesara nici redactarea referatului de necesitate, nota justificativa si referat atribuire. Am cautat in lege , metodologie, dar nu am gasit nicaieri sa fie stipulata necesitatea.

Alte discuții în legătură

Achiziții publice prin cerere de oferta Gabriel V Gabriel V Ce procedura trebuie aplicata pentru atribuirea unui contract de prestări servicii cu o valoare mai mica de 100.000 euro? Trebuie publicat in SEAP? Partea ... (vezi toată discuția)
Nota justificativa achizitie directa online(seap) ionelaeugenia ionelaeugenia Buna ziua. Lucrez consilier in cadrul Compartimentului specializat de achizitii la o autoritate contractanta. Ma intereseaza daca la achizitia directa online ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice 2016 Daniella13 Daniella13 Buna ziua, sunt noua pe postul de responsabil achizitii publice,drept urmare...:O Am achizitionat prin achizitie directa, justificata fiind alegerea ... (vezi toată discuția)