avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA si DAC7
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA si DAC7

Buna ziua, am un PFA cu norma de venit si cu cod CAEN activitati fotografice 7420. Vreau sa vand poze de pe contul personal pe stocuri de imagini (ex. depositphotos, shutterstock, etc.). Mi s-a cerut sa completez un formular cu directiva DAC 7 cu datele mele personale ( nume / cnp ).

Intrebarea mea este, eu avand deja PFA cu norma de venit la care platesc deja taxe, mai este nevoie de ceva declaratie in plus pentru veniturile realizate pe acele platforme?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Impozitare venit din vanzare poze mihai0987 mihai0987 Buna ziua! Daca vand poze pe un site tip \"stock photos\" venitul din acesta activitate se impoziteaza? Daca da, trebuie sa depun eu, perosnal, un formular ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa fiscalizez veniturile din fotografia de stock? lorem ipsum lorem ipsum Buna ziua, Am o problema pe care va rog sa ma ajutati sa o descalcesc: Activitatea pe care doresc sa o desfasor este fotografie de stock. Sunt singur, nu ... (vezi toată discuția)
Problema cauzata de un tert Ionut Stamate Ionut Stamate Buna ziua, O sa detaliez mai jos toata situatia astfel incat sa va faceti o idee mai buna. Am o activitate prin PFA din 2020 (cod caen 7420) si in 2021 am ... (vezi toată discuția)