avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua, Daca este un magazin de tip container pe ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua, Daca este un magazin de tip container pe spatiul public, ...

Buna ziua,

Daca este un magazin de tip container pe spatiul public, plateste chirie si impozit la primarie, s-a montat o camera exterioara care bate pe spatiul public ( se vede parcarea, masinile care trec pe strada, trecerea de pietoni) si mai sunt 2 camere in magazin unde vin clientii.

1.Ce este de facut in aceasta situatie sau care sunt demersurile pentru a nu avea probleme cu GDPR? pentru ca magazinul a fost spart si din acest motiv s-au montat aceste camere.

2. Trebuie un documente, acord de undeva?

Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2024
cosmin311, utilizator

Alte discuții în legătură

Doresc sa se demonteze o camera de supraveghere Radu Palu Radu Palu Buna ziua! Unde lucrez este o cladire catre strada, sub care trece intrarea din strada si da in spatele cladirii intr-o curte. In aceasta curte mai este o ... (vezi toată discuția)
Camera supraveghere loc parcare bloc ! CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I Buna ziua, locuiesc la bloc, apartamentul are vedere in spatele acestuia unde am si locul de parcare, locul meu de parcare este primul langa o intersectie de ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere pe fațada blocului mark094 mark094 Bună ziua, Am citit mai multe întrebări legate de montarea unei camere de supraveghere la bloc (montată pe fațadă cu scopul de a supraveghea mașina ... (vezi toată discuția)