avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale O societate urmează sa obțină licență ANRE pentru ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

O societate urmează sa obțină licență ANRE pentru producere ...

O societate urmează sa obțină licență ANRE pentru producere energie electrica verde ( are instalate panouri fotovoltaice). Va rog sa-mi spuneti ce implicații contabile și fiscale sunt, in conditiile in care energia electrica va fi injectata in retea catre un distribuitor? Certificatele verzi, piața de echilibrare,...orice informație îmi este de ajutor.
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna seara daca sunt sofer la stb am voie sa instalez o camera ... Alexandrugh Alexandrugh buna seara daca sunt sofer la stb am voie sa instalez o camera video pentru monitorizarea treficului sa o folosesc cand am acidente fara acordul stb (vezi toată discuția)
Daca un srl (un angajator) intentioneaza sa incheie un contract ... BestAccounting BestAccounting Daca un SRL (un angajator) intentioneaza sa incheie un contract de prestari servicii cu un fotograf (pentru video-publicitate), acesta: - trebuie sa declare ... (vezi toată discuția)
Codul muncii: procedura de alegere a reprezentantilor salariatilor AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Referirot la alegerea reprezentantilor salariatilor, nu reusesc sa aflu daca exista reglementat un termen anume de la informarea salariatilor cu ... (vezi toată discuția)