avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Tatal meu a decshis in 2016 proces de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Tatal meu a decshis in 2016 proces de succesiune pentru ...

Buna ziua! Tatal meu a deschis in 2016 proces de succesiune pentru teren in mediu rural, ce s-a incheiat in 2018. Acum o saptamana, dosarul a fost scos din arhiva pentru ca o ruda implicata in proces a cerut indreptarea unei erori materiale. Acesta fiind scos din arhiva, se poate xeroxa continutul acestuia, la cererea tatalui meu? Se poate duce tatal la Targu Bujor (acolo a avut loc procesul de succesiune) cu o cerere sau trebuie doar un avocat sa se prezinte pentru a intra in posesia continutului? Daca tatal trimite o cerere sa imi trimita pe adresa mea de e mail continutul, voi primi prin e mail? Va rog sa imi spuneti cum trebuie procedat in acest caz, intrucat avem neamuri proaste care nu recunosc ca au vrut sa intre in posesia partii de teren a tatalui, care a platit tot, si nici nu a cerut cheltuieli de judecata, chiar daca era sa isi piarda partea pe cheltuiala lui si pe umblatul lui pe drumuri!
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 15 Martie 2024
ro_red_rosu, utilizator