avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Drept constructie peste un beci cu alt proprietar
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Drept constructie peste un beci cu alt proprietar

Buna ziua! Se are in vedere o situatie de achizitionare a unui teren curti constructii cu imobil cu amprenta la sol de 62 mp , cu beci inscris in cartea funciara de 24 m si un beci de 20 mp apartinand altei persoane fizice sub cei 62 de metri ,in caz de cutremur/demolare , ce drept de construire ar avea proprietarul celor 62 mp? In acelasi timp daca vechea constructie nu respecta noile reglementari din certificatul de urbanism actual, se mai poate reproduce vechea constructie? Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Martie 2024
Alexandra Spinulete, utilizator

Alte discuții în legătură

Suport informativ shys shys Buna ziua! As avea nevoie de niste lamuriri cu privire la urmatoarele informatii: Construire 3 locuinte pe teren proprietate. POT: 24,54% CUT: 0,46 ... (vezi toată discuția)
Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren la casa cuplata Adi Nica Adi Nica Pot dezmembra un teren cu CF si o casa construita in regim \"casa cuplata\" in 2 apartamente si 2 terenuri cu CF-uri individual pe terenuri la fiecare ... (vezi toată discuția)