avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Cineva a făcut mai multe credite online ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Cineva a făcut mai multe credite online folosind ...

Bună ziua! Cineva a făcut mai multe credite online folosind buletinul meu. Am depus plângeri la poliție de anul trecut și încă sunt în faza de urmărire penala.
M-am trezit inițial cu poprire apoi cu somație mobiliară, am luat legătura cu instituțiile de credit și cu executorul și le-am explicat situația însă acum am primit proces verbal de sechestru prin care îmi este pus sechestru pe mașină.
Doresc sa depun contestație în instanță însă am câteva nelămuriri.
1. Dacă nu am depus aceasta contestație acum câteva luni când am primit hotărârea care aproba executarea silită și somația, o mai pot depune acum împotriva procesului verbal de sechestru?
2. În procesul verbal scrie ca am obligația sa predau mașina și actele în termen de 5 zile. În primul rând, ce se întâmplă cu mașină pe perioada contestatei? Rămâne la executor sau la mine? Și având în vedere termenul atât de mic, va ajunge la executor documentul care îl informează pe acesta despre contestație?

Alte discuții în legătură

Poate un executor judecatoresc sa incheie proces-verbal de sechestru in baza somatiei emise de un alt executor? mariusstoican mariusstoican Poate un executor judecatoresc sa incheie proces-verbal de sechestru in baza somatiei emise de un alt executor? Un prieten de-al meu este executat silit ... (vezi toată discuția)
Inființare sechestru masina după contestatie la executare adamynas adamynas Bună ziua. În urma unui credit scadent ( contract încheiat cu CETELEM pe perioada 2007-2012) șiI preluat de firma de recuperare SECAPITAL prin KRUK,, un ... (vezi toată discuția)
Executare silită mobiliară. cum decurge procedura? ShineS ShineS Am primit in data de 27.03.2018 o instiintare de executare a unui credit, impreuna cu o somatie mobiliara si instiintare de poprire a 2 conturi. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)