avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua!Este legal sa mi se ceară inspecția ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua!Este legal sa mi se ceară inspecția tehnica a mașinii ...

Bună ziua!Este legal sa mi se ceară inspecția tehnica a mașinii pentru prelungirea contractului de concesiune a unui loc de parcare pentru persoane cu handicap?
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 16:39, 19 Martie 2024
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
În principiu da. Și juridic, dacă nu anulați in instanta prevederile acelui regulament pentru parcare, votat prin HCL, el e valabil. Și logic e ca un loc de parcare este pentru un vehicul funcțional, mai precis unul care trece de inspecția tehnică periodică. Parcarea nu e un loc de depozitare, pentru rable.

Aveți voie sa depozitați asa ceva pe proprietate privată.
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2024
latka, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da, este legal, odata ce regulile (regulamentele) sunt adoptate prin hotarari de consiliu local, aceste hotarari sunt acte cu caracter normativ. Ati identificat vreo exceptie legala de la efectuarea ITPului pt vehicule ale persoanelor cu handicap?
Buna ziua ! Este legal sa fie alocat un loc de parcare pentru o mașină înmatriculata în alt judet in conditiile in care noi cei care locuim in blocul respectiv nu avem .
Cititi regulamentul parcarilor administrate de primarie si va veti lamuri.
Banuiesc ca locul a fost dat pe un numar "local", iar proprietarul a inchiriat apartamentul unui "extra-judetean" sau a pus masina in alt loc ne rezervat.
Daca nu ma insel, in sectorul 3 din Bucuresti nu poti lasa pe locul de parcare dedicat decat autoturismul pentru care a fost dat locul.
Daca apare o masina cu alt numar PIERZI locul de parcare...
Poate ca nu e o idee asa de rea!

Alte discuții în legătură

Risc pierdere loc de parcare. bună ziua. eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. vreau ... Victoria-Viki Victoria-Viki Bună ziua. Eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. Vreau șă știu dacă există riscul să îmi pierd locul de parcare ptr că am ITP-ul expirat. ... (vezi toată discuția)
Legislatie parcari RoraM RoraM buna ziua, am parcat masina pe un loc nemarcat ca fiind parcare, langa o parcare cu abanonament. Proprietarul parcarii a chemat politia locala si am primit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane ... Alexandrusc Alexandrusc Buna ziua. Suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane cu handicap rezidential,,atribuit pentru numărul mașinii,cu legitimația aferentă. Acesta a ... (vezi toată discuția)