avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Comunicare notificare de punere in intarziere in tara ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Comunicare notificare de punere in intarziere in tara si Republica Moldova

Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu urmatoarele doua nelamuriri, va rog?
1. Ce se intampla cu o notificare de punere in intarziere trimisa prin posta, prin recomandata (cu confirmare de primire) si continut declarat, daca destinatarul nu e la adresa, nu se prezinta la oficiul postal sa o ridice sau refuza primirea? Cum se procedeaza intr-o asemenea situatie? Pot merge personal sa o afisez pe usa destinatarului?
2. Cum se procedeazs cu notificarile care trebuie trimise in Republica Moldova, cum trebuie trimise pentru a avea valoare in instanta din Romania? E vorba de reprezentantul unei firme care sta atat in Romania, cat si in Republica Moldova si nu vreau sa poata sustine ca nu a primit notificarea pentru ca era in Moldova cand a fost trimisa.
Va multumesc pentru sfaturi!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2024
Ileana2023, utilizator

Alte discuții în legătură

Trimitere notificare de punere in intarziere - romania si republica moldova Ileana2023 Ileana2023 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu urmatoarele doua nelamuriri, va rog? 1. Ce se intampla cu o notificare de punere in intarziere trimisa prin posta, prin ... (vezi toată discuția)
Scrisoare confirmare de primire vs scrisoare recomandata andreimarius andreimarius Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu explicatii legate de diferenta dintre scrisoarea timisa in regim recomandat vs cea trimisa cu confirmare de primire? ms (vezi toată discuția)
Cum poate fi transmisa o notificare debitorului ? rolex rolex In cadrul unui contract comercial o clauza prevede ca creditorul poate cere unilateral prin notificare inaintata prin executorul judecatoresc ca contractul ... (vezi toată discuția)