avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Imobil urmarit silit / Licitatii anulate / Fara ...
Discuție deschisă în Executare silită

Imobil urmarit silit / Licitatii anulate / Fara radiere ipoteca in CF

Buna ziua! As dori sa stiu cum este posibil ca pentru un imobil urmarit silit si pentru care au fost deja 4 termene de licitatie (2 pentru cota de 1/1 si 2 pentru cota de 1/2 - imobilul are 2 coproprietari) nu apare nicio notatie in cartea funciara desi executorul judecatoresc a spus ca debitul ar fi fost achitat. Initial ar fi fost achitat de catre unul dintre debitori, iar ulterior, procedura a continuat pentru cealalata cota de 1/2, au urmat celelalte 2 termene de licitatie, iar la ultimul termen s-a spus la fel, ca licitatia s-a anulat pentru ca a fost achitata creanta. Radierea ipotecii nu a fost notata in cartea funciara dupa mai bine de 4 luni de cand primul debitor si-ar fi achitat debitele. Cum s-ar putea interpreta aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Act adjudecare Ofof Ofof Buna ziua... In luna ianuarie am participat la o licitatie, unde am fost declarata adjudecatar. Eu am adjudecat la pretul de 75 % (pretul de incepere al ... (vezi toată discuția)
Obligatii adjudecant ariaint ariaint Intentionam sa participam la o licitatie in situatia urmatoare Creditoare Banca Debitor: o societate comerciala , creanta din titlu 4 mil EUR Garant: ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit ipotecar ypohs ypohs Am un credit cu ipoteca , din cauza problemelor financiare nu am mai putut sa fiu la zi cu rata ramanand restant . Ipoteca este pe un teren de 500mp si doua ... (vezi toată discuția)