avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua am o garsoniera părți comune cu concubinul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua am o garsoniera părți comune cu concubinul nu ne ...

Buna ziua am o garsoniera părți comune cu concubinul nu ne mai intelegem a inceput cu bautura ,femei etc .Ce solutie am d3 rezolvat in afara de a ajung3 in instanță???Daca parasesc domiciliul mă afectează la cota parte a mea??
Cel mai recent răspuns: Floricica eu , utilizator 02:25, 23 Martie 2024
Cota de proprietate nu este afectata daca locuiti sau nu in acel imobil, prin urmare puteti parasi locuinta si introduce cerere de partaj.
faceti partajul ca nu e ok ca el sa beneficieze si de cota dvs si dvs sa stati in alta parte.
Cereti sa i se atribuie casa daca o vrea si sa va dea sulkta pt cota dvs.
Sau puteti gasi pe cineva care sa va cumpere cota.
Ok multumesc ,greu de scos la capat cu el,zice ca nu imi voi v3de niciun ban

Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2024
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca nu va intelegeti, partajul se face in instanta. e mai greu cu taxa de timbru, dar candva veti termina, si veti recupera si cheltuielile de judecata daca castigati asa cum ati cerut.
cereti sa i se atrubuie casa sau daca nu vrea casa sa se vanda si sa se imparta banii.

daca nu vreti sa placati din casa, puteti cere tot in instanta beneficiul locuintei.
Multumesc ,eu vreau sa plec din casa am facut ipoteca la banca si am reusit sa imi cumpar o garsoniera a mea personala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Martie 2024
Manuela Rășină, administrator