avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, poate a intalnit cineva situatia si ma ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, poate a intalnit cineva situatia si ma poate sfătui ...

Buna ziua, poate a intalnit cineva situatia si ma poate sfătui ce as putea face.postez cu anonim deoarece am cunostinte in grup...
Copil nascut inafara casatoriei , a luat numele mamei de familie adica al meu, dupa tatal la recunoscut la notar prin recunoaștere autentica, copilul ramanand cu numele meu de familie , ulterior eu si tatal ne-am casatorit civil, eu luând numele acestuia de familie , acum asteptam a2lea copil, eu inca nu am reusit sa imi schimb actele pe numele nou, locuim in UK si urmeaza sa nasc aici in August , eu doresc ca primul copil sa aiba numele noastre de familie reunite si al2lea la fel, dar eu schimbându-ma pe numele sotului nu cred ca al2lea copil poate avea numele meu de fata si cel al tatalui de familie. Cei de la starea civila mi-au spus ca atunci cand o sa vin sa transcriu certificatul englezesc si pe acesta fiind numele noastre reunite nu mil vor transcrie , am intrebat pe cineva care se ocupa cu apostila actelor in UK si mi-a zis ca se poate trece si numele meu si al tatalui chiar daca eu nu am numele meu de fata pe acte aici in uk, si cei din RO o sa fie obligați sa trsnscrie cerificatul asa cum este. Acum nustiu cum sa procedez si ce sa fac,dosrece sunt fosrte bulversata si doresc sa ms duc sa imi schimb actele pe noul nume,Va rog un sfat sau cineva care ma poate ajuta cu o informație din sursa oficiala.