avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... E legal sa faci mai multe accese auto pe toata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

E legal sa faci mai multe accese auto pe toata lungimea gardului ...

E legal sa faci mai multe accese auto pe toata lungimea gardului la strada?

Am o vecina care si-a facut pe toata lungimea gardului 3 accese auto, 3 porti mari cu inscriptioanare nu bloca acces auto ca sa nu parcheze nimeni in fata casei ei. Sta si pandeste si face poze daca parcheaza cineva, chiar si vecin si ameninta. E legal sa faca atatea accese auto cat are lungime gardul la strada? Eu nu am curte sa pot baga masina in curtea mea. Efectiv gasesc in dreptul casei mele toate locurile ocupate chiar de clientii de la magazinul ei de la parter. Eu nu pot face nimic pt ca nu e parcare privata si nu pot parca niciunde cand vin acasa. La mine e ocupat de clientii ei, iar la ea e tot liber nimeni nu parcheaza pt ca a pus numai accese auto si sta si pandeste pe vreun ghinionist care stationeaza la ea in fata...Ce ma sfatuiti? Mentionez ca nu am cu cine discuta civilizat, sau de bun simt. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Limita porti acces auto la o proprietate? twism007 twism007 Salut! O intrebare pentru informare personala. Un vecin din proprie initiativa atunci cand si-a construit gardul a decis sa isi amplaseze o poarta pietonala ... (vezi toată discuția)
Sfat carla57 carla57 Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme. Un vecin de-al meu parcheaza masina de peste 5 ani in fata gardului meu, pe strada dar nu in fata portilor ... (vezi toată discuția)
Parcare in fata casei la curte giovanni72 giovanni72 Buna ziua! Stau la curte in Predeal jud Bv. In fata curtii mele unde am aleea de acces in curte exista un teren de circa 8m lungime si 2.50 latime pe care il ... (vezi toată discuția)