avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratorul Asociației de proprietari a încasat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratorul Asociației de proprietari a încasat salarii ...

Administratorul Asociației de proprietari a încasat salarii fara sa aibe atestatul valabil de citiva ani, deci fără să aibă dreptul. Se pot cere despăgubiri ? Cui se cer aceste despăgubiri? Administratorului sau Asociatiei de proprietari? ( Adică tot noi proprietarii plătim aceste despagubiri?)
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna seara, apartamentul in care locuiesc fost inundat de catre ... ionita aurel ionita aurel Buna seara, Apartamentul in care locuiesc fost inundat de catre un locatar aflat la etajul superior,eu am asigurata casa si am chemat firma de ... (vezi toată discuția)
Locuiesc intru-un bloc care se afla in administrarea administratiei ... darius1973 darius1973 Locuiesc intru-un bloc care se afla in administrarea Administratiei Fondului Imobiliar. In anul 2010, administratorul blocului a incasat platile intretinerii ... (vezi toată discuția)
Autorizare firma administrare imobile roxana69 roxana69 Care este termenul de autorizare la primaria de sector a unei firme de administrare imobile? Poti lua in administrare un bloc si apoi sa ceri autorizarea ... (vezi toată discuția)