avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara, am un baietel incadrat in gr de handicap ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara, am un baietel incadrat in gr de handicap 1, minor.Doresc ...

Buna seara, am un baietel incadrat in gr de handicap 1, minor.Doresc sa va intreb cate zile de concediu pentru ingrijire beneficiaza de la medicul de famile si cate de la medicul specialist.Totodata doresc sa va intreb daca acesta este conditionat de faptul ca sotia mea, momentan nu are servici.Mi se mai elibereaza concediu medical si in acest caz? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Prelungirea concediului de ingrijire copil pentru dizabilitati de la 2 la 3 ani claudia_erik claudia_erik As dori sa aflu cum se poate prelungi concediul de ingrijire copil pentru fiul meu care in 9 iulie implineste 2 ani, dar care fiind un mare prematur are ... (vezi toată discuția)
Concediu medical crestere copil pana la 7ani ggrumezescu ggrumezescu Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie am 2 copii, un baietel de 3 ani si o fetita de 2 ani; in martie ar trebui sa-mi reiau activitatea; ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului caraibbe caraibbe Buna ziua. ma numesc Georgiana si am o nedumerire in vederea concediului pentru cresterea copilului: am intrat in prenatal pe data de 28 aug. 2009 am nascut ... (vezi toată discuția)