avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Taxă vamă medicamente
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Taxă vamă medicamente

Taxă vamă
Buna ziua ! Am avut un șoc cand a trebuit sa ridic medicamemtele comandate in America, de la op nr 5 vamă. Pe langa faptul ca am platit transportul, taxe de conversie lei dolari, si taxe la poștă am avut surpriza vieții cand mi s-a cerut 9% din valoarea coletului drept taxă la vamă. Va rog sa ma ajutati cu un temei legal in acest sens.
Mulțumesc !
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Persoana fizica colet primit din afara ue danescucatalinconstantin danescucatalinconstantin Am primit un colet din China si am mers la OP 7 Vama din Pitesti, unde vamesul de acolo m-a trimis la Vama Pitesti pentru a face o declaratie pe proprie ... (vezi toată discuția)
Evitarea taxelor vamale si a tva-ului pt importurile din china MirelaRotarescu MirelaRotarescu Buna ziua! 1. Urmarind pe forum discutia privind plata de taxe vamale si TVA pentru comenzile online provenind din China, sa inteleg ca pentru a evita orice ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)