avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cineva imi fura siguranta electrica din panoul de pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cineva imi fura siguranta electrica din panoul de pe casa scarii. Ce pot face?

Am urmatoarea situatie: am cumparat un apartament in urma cu 2 luni in care nu locuiesc momentan deoarece trebuie renovat si deocamdata nu am inceput acest proces. Panoul cu sigurante electrice este pe scara blocului, neincuiat. De doua ori pana cum cineva mi-a furat siguranta si mi-a lasat apartamentul nealimentat cu energie electrica. O inlocuiesc si dispare din nou. Ce pot face? A cui este responsabilitatea securizarii panoului electric? Multumesc frumos pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Probleme administrator mex88 mex88 Buna ziua, Recent am achizitionat un apartament si am observat ca cel putin pe scara unde locuiesc eu, sunt probleme cu administratorul, in sensul in care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,este legal ca intr-o scara de bloc in care toti sunt ... dariecristinel dariecristinel Buna ziua,Este legal ca intr-o scara de bloc in care toti sunt proprietari,ca Electrica sa tina sub cheie panoul electric ce alimenteaza fiecare ... (vezi toată discuția)
A intra in legalitate cu ajutorul infiintarii asoc. proprietari zolyxx zolyxx Noi acum dorim sa infiintam asociatia de proprietari in scara cu 20 de ap. Pana acum nu am avut nici asociatia de locatari, nimic. Strangeam bani pt consumul ... (vezi toată discuția)